Reizen

In je eigen vertrouwde omgeving heb je soms moeite met patronen doorbreken of gebrek aan inspiratie. Een nieuwe omgeving daarentegen, zorgt voor andere inzichten en frisse energie.

Onder begeleiding ga je op zoek naar jouw eigen (kern)waarden, talenten en ambities. Rebellis organiseert met regelmaat een bijzonder samenzijn in Nederland of daarbuiten.

Het doel: op zoek naar jouw eigen kern(bron)vraag en gericht en doelbewust de juiste actie in de beste richting bepalen. Samen, want met jouw vraag en talenten help je niet alleen jezelf maar ook anderen. Gun jezelf om daadwerkelijk op onderzoek uit te gaan en met aandacht en tijd jouw vurige ambities waar te maken.

  • afbeelding-diensten-reizen-rebellis.jpg

‘FemQuest France’

Een coachingsreis van FemQuest is een investering in jezelf! Quality time met de belangrijkste vrouw in je leven: vier dagen sta JIJ centraal. Ben jij op zoek naar concrete antwoorden op het gebied van levensloopvragen of loopbaanvragen en wil je hiermee aan het werk? Heb je een coachvraag of een verlangen? Alle antwoorden zitten in jou maar soms is het nodig om daar bij stil te staan en je er bewust van te worden.

Bewustwording, aarding en inzicht. FemQuest zet je op een ontspannen en “down to earth” wijze aan tot zelfreflectie waardoor je hernieuwde kracht in jezelf zult vinden. Je gaat naar huis met een persoonlijk routeplan waarmee jij de tool hebt om je volgende stappen te maken.

meer informatie ▸

  • diensten-reizen-2-rebellis.jpg
Scroll naar boven