Gedreven door persoonlijk leiderschap, geleid door het hart

Join the Rebelution!
  • Grootschalig vrouwennetwerk
  • Gezamenlijke kracht
  • Ondersteuning op jouw levenspad

Gedreven door persoonlijk leiderschap, geleid door het hart

Wij hebben de ambitie om een grootschalig vrouwennetwerk te bouwen met ondernemende individuen die handelen vanuit hun eigen kracht. Persoonlijke ambities en groeikeuzes worden door ons gestimuleerd en begeleid. Als ervaringsdeskundigen en team van drie bewuste en krachtige vrouwen, kunnen wij ieder vraagstuk binnen elke levensfase begrijpen en aanpakken.

Vertrouwen vanaf dag één

Iedere vrouw komt lessen tegen op haar pad. De overtuiging om dicht bij jezelf te blijven en vanuit je eigen kracht keuzes te maken, hebben wij ook moeten leren. Met Rebellis zijn we een community gestart waarvan het fundament is gebaseerd op onze kennis en expertises, en samen met jou groeien we door naar een helend platform voor zelfbewuste vrouwen.

Benut jouw Inner Circle

In gesprek met Rebellis of met jouw Inner Circle, kom je erachter dat je niet alles alleen hoeft te doen. Die conditionering is soms lastig te doorbreken, maar geeft een enorm gevoel van vrijheid zodra je je daarvan kan losmaken. Rebellis ziet potentie in de moderne vrouw. Vrouwen die met lef en moed bewust keuzes willen maken en meer dan ooit echt willen zijn wie ze zijn.

Join the Rebelution!

"Je voelt een hartverlangen om het anders te doen, maar weet nog niet hoe. Wij helpen je in de goede richting door dat ene duwtje te geven."

Sharmila Angoelal

"In alle haast en drukte zien we vaak over het hoofd welke wijsheid, expertise en ervaring in onze nabijheid aanwezig is."

Karin Nijman

Door de juiste vragen te stellen, de confrontatie op te zoeken en je uit je comfortzone te halen, zoekt Rebellis de grenzen op.spirerend samen in een veilige, ontspannen en open sfeer.

Join the Rebelution

Eerst geloven, dan zien

De toekomst is voor vrouwen. Het is onze taak om de wereld een beetje mooier te maken. Voor jezelf en voor de ander. Met Rebellis, het FemQuest spel, workshops, trainingen en bijeenkomsten. Online en offline groeit onze community waarin we elkaar helpen. Wij luisteren naar jou, je Inner Circle luistert naar jou. Vanuit twee fantastisch wijze bronnen krijg je informatie.

Elkaar helpen is het mooiste wat er is

Geen enkel ander netwerk doet wat Rebellis doet. Vanaf de aanpak tot het proces en het resultaat. Het proces is oneindig, het stopt niet. Jij blijft jij, jouw Inner Circle blijf altijd bestaan, de community blijft. Door de juiste vragen te stellen, de confrontatie op te zoeken en je uit je comfortzone te halen, zoekt Rebellis de grenzen op. Inspirerend samen in een veilige, ontspannen en open sfeer.

Ieder moment is een nieuw begin

Laat je niet beïnvloeden door beperkende gedachten, situaties of omstandigheden. Je hoort, voelt of ziet ze wel, maar het jouw eigen keuze om er iets mee te doen. Of niets. Vraag jezelf altijd af: wat heb ik nu nodig? Iedere dag kun je opnieuw beginnen. Wij helpen je met de juiste koers bepalen en te behouden. Volle kracht vooruit!

Jouw Inner Circle is er altijd

Volg je hart en gebruik je brein. Wij zijn er voor vrouwen die met lef en moed keuzes willen maken en meer dan ooit echt willen zijn wie ze daadwerkelijk zijn. Voel, denk en ervaar. En durf. Het is tijd. Tijd om te veranderen. Je bent altijd beschermd, je kunt niks fout doen. Word lid van de Rebellis Community en omring je met krachtige vrouwen uit jouw Inner Circle en gelijkgestemden via onze kanalen.

Join the Rebelution!

Jouw Inner Circle is er altijd

Rebellis_Jouw-Inner-Circle-is-er-altijd_3.jpg27 feb Volg je hart en gebruik je brein. Wij zijn er voor vrouwen die met lef en moed keuzes willen maken en meer dan ooit echt willen zijn wie ze daadwerkelijk zijn. Voel, denk en ervaar. En durf. Wij ... lees verder

Ieder moment is een nieuw begin

Rebellis_Ieder-moment-is-een-nieuw-begin_3.jpg27 feb In deze moderne tijd is alles met elkaar verbonden. De snelle technologie laat het toe dat je contacten kunt leggen over de hele wereld en met een simpele klik een gesprek kunt starten. Als we die... lees verder

Elkaar helpen is het mooiste wat er is

Elkaar-helpen-is-het-mooiste-wat-er-is_1.jpg27 feb Rebellis is er voor jou. Wij zijn bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar groei, persoonlijk leiderschap en het ontdekken van haar eigen talent. Inzetbaar voor situaties op het werk of in je ... lees verder

Eerst geloven, dan zien

Rebellis_Eerst-geloven,-dan-zien_2.jpg27 feb In film, series en social media lijken vrouwen elkaars grootste vijand te zijn. In het echt leven is dit niet het geval. Wij zijn allemaal Koninginnen die naast elkaar mogen bestaan. De kracht die... lees verder

Benut jouw Inner Circle

Rebellis_Benut-jouw-Inner-Circle_2.jpg27 feb Rebellis ziet potentie in de moderne vrouw. Vrouwen die met lef en moed bewust keuzes willen maken en meer dan ooit echt willen zijn wie ze zijn. Binnen de community leer je ontzettend veel over ... lees verder

Vertrouwen vanaf dag één

Rebellis_Vertrouwen-vanaf-dag-een_3.jpg27 feb Met Rebellis zijn we een community gestart die elke dag meer bekendheid krijgt. Het fundament is gebaseerd op onze kennis en expertises, en samen met jou groeien we door naar een helend platform ... lees verder
Scroll naar boven