Voor wie is Rebellis?

Rebellis is er voor elk type vrouw, in welke levensfase zij zich ook bevindt. Vrouwen die in de spiegel durven kijken en hardop ja zeggen tegen zelfontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Als je de wil hebt, helpt Rebellis je verder. De tijd is aangebroken om het potentieel dat in jou zit te zien, zichtbaar te maken en gezien te worden.

Rebellis en haar Inner Circles

Rebellis staat voor de vrouw van nu die haar wijsheid, expertise en ervaring durft te delen met de vrouwen om haar heen: haar Inner Circles. Startend bij haarzelf en dan voorzichtig, maar daadkrachtig betrekt zij haar vriendinnen, familie en gezin, haar werkomgeving en privénetwerk, haar zakelijke contacten en de rest van de vertrouwde wereld om haar heen. In elke levensfase is het belangrijk om zelf je eigen koers te bepalen. Kijk maar eens hoeveel fases je doorloopt in een leven: van student naar werk-oriënterende vrouw, van vriendin naar levenspartner, van dochter naar moeder naar oma. Van vrouw met meervoudige ambities naar onderneemster, werkzoekende of zoekende. Rebellis is er voor iedereen die op zoek is naar inzicht en nieuwe perspectieven en bereid is om hiermee actief aan de slag te gaan.

Het opkomen van de vrouwelijke kracht en energie is duidelijk aan de gang. Grijp deze kans met beide handen aan en zet jouw eigen unieke kracht in om jezelf en andere vrouwen te helpen en verder te ontwikkelen.

Join the Rebelution!

Scroll naar boven